PVC Stolarija

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala.

PVC prozori i vrata tvrtke Optima plast izvode se po sustavu KBE, jednog od vodećih europskih prizvođača PVC profila za izradu prozora i vrata, a ujedno i najdinamičnijeg proizvođača posljednjih desetljeća u branši.

Osim garancije najviše kvalitete i ekonomski konkurentnog proizvoda, KBE profili su i primjer ekološke osvještenosti, jer su proizvedeni zaštićenom Greenline tehnologijom koja podrazumijeva potpuno odsustvo teških metala u svim procesima proizvodnje.

U svojoj ponudi imamo sustave ugradbene dubine 76 mm, te sustav KBE System 88 ugradbene dubine 88 mm, certificiran i za pasivne kuće. Svi ovi sustavi profila osvajaju svojom vrhunskim kvalitetom i dizajnom koji jednako dobro pristaje modernim kao i klasičnim građevinama i fasadama. Otvori se mogu raditi u širokom spektru boja, kao i u imitaciji drva.

Poseban segment ponude predstavlja inovativni, patentirani AluClip sustav, jedinstven spoj aluminija i PVC-a, u kojem su sjedinjena najbolja svojstva oba materijala.

PVC otvori ostakljeni su termoizolacijskim staklom u koje je moguće ugraditi i ukrasne lajsne. Također se mogu ugraditi standardne i specijalne vrste stakla koje znatno smanjuju energetske gubitke u usporedbi sa klasičnim ostakljenjem.

Široku paletu naše PVC ponude zaokružujemo visokokvalitetnim VariNova roletama sustava RolaPlus, te OmbraPlus griljama i škurama, koje će vašem domu dati neponovljivu individualnost.