Optimaplast System 76mm

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala.

76 AD
Sustav s dvije razine brtvljenja. Vanjska brtva je s unutarnje strane okvira, unutarnja na profilu krila.

76 MD
Pored vanjske i unutarnje brtve, ovaj sustav je opremljen još jednom, središnjom razinom brtvljenja, što rezultira povećanim vrijednostima toplinske i zvučne izolacije.

KBE 76 AD i MD sustavi idealni su kako za novogradnje, tako i za renoviranja. Mala ugradbena dubina i ‘vitak’, elegantan vizualni izgled profila nudi vam najbolja rješenja za sve arhitektonske zamisli.

Veliki izbor različitih varijanti boja i dekora drveta omogućuje uklapanje u jedinstvenu i harmoničnu cjelokupnu sliku.

Optima plast KBE System 76 mm program ulaznih vrata potpuno je kompatibilan onom prozorskom i dolazi u i Elegance varijantama. Dakako, potpuna usklađenost sustava je osigurana i kod našeg programa kliznih (PremiDoor, PremiLine) i harmo stijena, balkonskih vrata i svih ostalih elemenata.

Svi KBE profili koji se koriste za izradu Optima plast PVC stolarije izrađeni su Greenline tehnologijom koja već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.