Optimaplast System SELECT

Za posebne dizajnerske zahtjeve razvijen je novi prozorski sustav KBE_70mm SELECT, koji je sa svojim zaobljenim i elegantnim konturama potpuno u trendu sa zahtjevima harmonične arhitekture. Elegantna vodeća linija okvira i krila čini prozor još privlačnijim te ujedno podiže vizualnu vrijednost svake, pa i skromnije fasade.

Atraktivna zaobljena optika se harmonično uklapa u vanjska obilježja raznovrsnih arhitektonskih stilova a široki izbor boja, izgleda i oblikovanih elemenata daju Vam slobodu da naglasite Vaš osobni stil. Dakako, kao i kod ostalih Optima plast sustava prozora i vrata, visoka energetska efikasnost i vrhunska zvučna izolacija su nezaobilazne značajke (Uf = 1,3 W/m2K, Rw,P= 34 dB).

Veliki izbor različitih varijanti boja i dekora drveta omogućuje uklapanje u jedinstvenu i harmoničnu cjelokupnu sliku.

Optima plast KBE System_Select program ulaznih vrata potpuno je kompatibilan onom prozorskom, kao i našim ostalim 70 – milimetarskim sustavima. To se odnosi i na program kliznih ( PremiDoor, PremiLine) i harmo stijena, balkonskih vrata i svih ostalih elemenata.

Svi KBE profili koji se koriste za izradu Optima plast PVC stolarije izrađeni su zaštićenom Greenline tehnologijom koja podrazumijeva odsustvo olova i teških metala u svim proizvodnim procesima i već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.