Optimaplast System 70mm

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala.

Optima plast stolarija izrađena od KBE System 70 mm sustava profila pruža poboljšanu termičku i zvučnu izolaciju zahvaljujući optimalnoj ugradbenoj dubini od 70 mm i 5-komornoj tehnologiji, a 13-milimetarska Eurogroove pozicija i povećanu sigurnost. Osim toga, KBE System_70 znači moderan dizajn, poboljšanu statiku, veliki izbor boja i dekora drveta i unaprijeđena ventilacijska rješenje (patentirani KBE sustavi RegelAir i ClimaTEC_70).

Optima plast System 70 mm podrazumijeva mir i tišinu: već sa standardnim ostakljenjem 4+16+4 postiže se vrijednost zvučne izolacije od Rw,P= 34 dB, kao i vrhunska izolacijska svojstva (Uf-vrijednost = 1,3 W/m2K).

Veliki izbor različitih varijanti boja i dekora drveta omogućuje uklapanje u jedinstvenu i harmoničnu cjelokupnu sliku.

Optima plast KBE System 70 mm program ulaznih vrata potpuno je kompatibilan onom prozorskom i dolazi u i Elegance varijantama. Dakako, potpuna usklađenost sustava je osigurana i kod našeg programa kliznih (PremiDoor, PremiLine) i harmo stijena, balkonskih vrata i svih ostalih elemenata.

Svi KBE profili koji se koriste za izradu Optima plast PVC stolarije izrađeni su Greenline tehnologijom koja već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.